Филъри с хилауронова киселина

В последните 10 години иновациите в приложението на тези продукти се развиват много динамично и те намират все по-широко разпространение за корекция на белезите на умора в областта на лицето. Резултатът е видим веднага.

 

  • МD Codes (моделиране на лице)

Методика на Маурицио де Майо за изключително прецизно повлияване на лицето с относително малко количество филъри. Изисква опит в работата с филъри и задълбочени познания в анатомията на лицето. Ефективно повлиява белезите на умора в голям възрастов диапазон. Зоните са разпределени в групи: 8-точков лифт, скули, чело, назолабиална зона, слепоочна зона, устни, зона на веждите, марионетни линии, брадичка, периорбитална зона, зона на долната челюст, зона на сълзите. Работи се с филъри от Volbella, Volift и Voluma от серията VYCROSS. В зависимост от дълбочината на поставяне, продължителността на ефекта е от 6 месеца до 2 години.

 

  • Моделиране на устни

Привидно изглеждащо лесно и достъпно, изисква доста търпение и продължителна работа при трудните за повлияване устни. При процедури само за освежаване е достатъчно и еднократно поставяне в рамките на 2-3 години.

 

  • Моделиране на скули

В повечето случаи подпомага освежаването на средното лице и подобрява състоянието на назолабиалните линии.

 

  • Моделиране на брадичка

Важна зона, както за хармонизиране на профила, така и за освежаване на долната ⅓ от лицето. Най-често се комбинира с работа в областта на долната челюст.