Фейслифтинг

Фейслифтинг с разширен SMAS, вкл. шия

 

Оперативно премахване на отпусната и излишна кожа в средната и долната част на лицето. Обемът и дълбочината на интервенцията се определя от индивидуалните особености и нужди на пациента. Следоперативно тъканите са оточни в продължение на около 10 дни. Може да се наблюдават и хематоми, които преминават в рамките на 2 седмици. Резултатите са изгладени назолабиални гънки, премахване на отпуснатите участъци в областта на бузите и брадичката, както и подобряване на състоянието на кожата в областта на скулите. Значително подобряване на горната част на шията. Продължителността на операцията варира от 3.5 до 6 часа. Ефектът е дълготраен.

 

Цена: 8800

Лифтинг на шия с пластика на платизма

 

Оперативна интервенция върху долната трета на лицето и шията. Използва се само в много редки случаи от пациентите, при които е необходимо повлияване на шията. Продължителността е между 2 и 3 часа. Ефектът е дълготраен.

 

Цена: 3200

Лифтинг на шия чрез Endotine

 

Миниинвазивен способ, при който през малки отвори зад ушите се поставя резорбируем имплант Endotine, който значително подобрява отпуснатата кожа на шията. Ефектът е дълготраен.

 

Цена: 3000

Бишатeктомия

 

Сравнително нов и модерен метод за отстраняване на мастните депа на Биша през малки отвори в устната кухина. Резултатът е подчертаване на линията на скулите, стягане овала на лицето в областта на средната трета и оформяне на така желания V-shape. Операцията се извършва под обща анестезия, продължителността е около 35-40 мин. Ефектът е видим почти веднага.

 

Цена: 1600