Абдоминопластика и Липектомия

Липектомия на корем с пластика на коремна стена (белт липектомия – I етап)

 

Изрязване на излишната кожа от областта на корема с реплантация на пъпа и пластика на срединната линия при наличие на диастаза на коремните мускули.

 

Цена: 5100 €

Пластика на предна коремна стена с мини липектомия, открита 

 

Гореописаната операция при по малък излишък на кожа и без да се налага репланация на пъпа.

 

Цена: 3200 €

Ендоскопски асистирана пластика на коремната стена с мини липектомия на корем

 

Ендоскопски през малък разрез над симфизата се достига подкожно до ребрената дъга, след което се извършва пластика на коремните мускули. Приложението на този метод е при наличие на диастаза, без голям кожен излишък.

 

Цена: 4300 €

Липектомия на лумбална област (белт липектомия – II етап)

 

Прилага се при пациенти с голям кожен излишък в областта на гърба и кръста, най-често причинен от екстремно отслабване. Много добре се съчетава с абдоминопластика.

 

Цена: 4300 €

Мини липектмоия (открита, без пластика на коремна стена)

 

Изрязване на малък сегмент от кожата на предна коремна стена.

 

Цена: 1600 €

Upper and Lower Bodylifting

 

Горният бодилифтинг може да бъде една или няколко операции: лифтинг на кожата на ръцете, лифтинг на гърдите, отстраняване на мастните отлагания в горната част на гърба и като цяло значително подобряване на силуета на тялото в тази част.

Долният включва: абдоминопластика (липектомия на коремна област) и липектомия на лумбална област с възможност за повдигане на седалището и оформяне на талия, както и значително подобряване на силуета на тялото.

Цените се определят от обема на операциите и броят им до пълно завършване на съответния етап и варират от 4500 до 10 000 €.